Mental träning

 

Målet med mental träning är personlig utveckling, att du som person växer och utvecklas i en för dig önskad riktning.

Att använda mental träning är ett effektivt sätt när du vill skapa större eller mindre förändringar i livet. Du kanske vill öka ditt allmänna välbefinnande, skapa mer balans i ditt liv, utveckla dina relationer eller ditt yrkesliv, hantera smärta, slippa begränsas av oro och ångest eller hitta modet att göra något som är viktigt för dig.

Exempel på områden som jag arbetar med klienter med inom mental träning/ personlig utveckling är: självbild, självkänsla, självförtroende, mål, motivation, stresshantering, rädslor, attityder och koncentration. Inom den mentala träningen utgår jag i arbetet helt från dina behov och önskemål som kund.

Genom ett gemensamt arbete, där du som kund har ansvar för att genomföra träning mellan träffarna, skapar vi nya möjligheter för dig. Hur du som kund definierar/ vad du sätter in i personlig utveckling är högst personligt och därför viktigt att diskutera innan träningen börjar.

Om du är intresserad av att veta mer eller om du funderar på om mental träning är det du söker så är du välkommen att ta kontakt för en kostnadsfri konsultation.

Baltic Mental Training

Sonja Signell

Tel: 050 30 13332

FO-nr 2699824-3

Baltic Fysio Clinic

Kjell Signell

Tel: 22700 (Cityläkarnas reception)

FO-nr 1897646-6

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Ikon