Sök
  • Sonja

Att ta det stora steget, ut ur min bekvämlighetszon, och påbörja en ny väg.

Blogga, nej det är inget för mig. Vad suklle jag skriva om? Och det tekniska sen, jag som är så dålig på teknik. Det är/ har varit min VALDA SANNING. Och sedan har jag lämna bloggandet åt andra.

Jag och vår dotter hade en intressant diskussion härom dagen och hon sade då "jag gör saker då jag känner mig mogen för det". Klokt konstaterande av en 9-åring måste jag säga. Och hon har så rätt, stunden skall vara den rätta för att det skall kännas bra. Plötsligt kändes hennes ord väldigt aktuella för mig, jag kände mig nyfiken på och mogen för att testa... Jag skall ta mig ur bekvämlighetszonen och prova på dethär med bloggande. Så, här är det. Mitt första blogginlägg. Framöver kommer jag att dela med mig av stort och smått (som ofta är det stora), tankar kring personlig utveckling, växande, medveten närvaro (mindfulness) och annat som faller mig in att dela med mig av. Kan hända att jag även har en gästbloggare någon gång. Det får tiden utvisa. Men nu gott folk önskar jag er en god natt (eller morgon, eller fortsättning på dagen beroende på när ni läser detta).

På återhörande.


173 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla